Post by mannodensuwat on Feb 17, 2022 8:09:27 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак за увеличаване на точките ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
Най- хубавата игра
много е забавно! но единственото нещо, което не ми харесва е, че не можете да споделяте видеоклип във Facebook и Instagram едновременно.
sik gam brou
Деинсталирах това приложение, защото показваше красиви рокли за оцветяване в рекламата, но те не бяха намерени никъде. Разработчиците са виновни за фалшива реклама.
Приложението няма нищо общо с това на картините и рекламата
Здравейте, харесва ми това приложение, но напоследък се разочаровах от него, защото всеки път, когато щракна върху снимка, за да оцветя, когато се зареди, част от картината се отрязва. Моля, поправете това.
Отива на реклама и се забива. Получавате само реклами без боя по номера. Изтрий!
Paint by Number Coloring Games Board vfc
Използвам тази игра само от около час, но засега е хубава. не са твърде много реклами (взех само 2, успях да пропусна и двете), има много безплатни снимки, а цветовете са супер хубави.
Добра игра.
Играта е страхотна. Прекрасни цветове.. 👌😍
Да се опитваш да отвориш следващата картина е като да гледаш реклами. Опитвам се да отворя снимка и буквално трябваше да мина през 5(пет) реклами, които не можеш просто да удариш X. Не обичам да ме принуждават да гледам няколко реклами, когато всичко, което исках, беше да рисувам за релакс. Така че го деинсталирам. Месеци по-късно преинсталирайте, но същите проблеми. Толкова много реклами, че просто не е отпускащо изобщо. Деинсталирайте отново и няма да инсталирате отново. Такова главоболие.
Преди обичах това приложение. Но всички постоянни реклами го превърнаха в кошмар. Деинсталирах приложението.
Обичах това приложение, когато го взех за първи път, но трябваше да го изтрия тази вечер, защото продължаваше да изостава и да се рестартира. Преинсталирах го, надявам се да оправи проблема.
Хубава е. Не струва пари. Успокоява.
Paint by Number Coloring Games Stolové hry iphe
Не разбирам как работят ежедневните мисии или бонуси. Използвам това приложение всеки ден и имам близо 6 месеца и искам да продължа, но ми се иска да знаех как да получавам снимки за моя бонус секция всеки ден. Страхотно приложение, ако подробностите не ви притесняват.
Едва има безплатни снимки, всички те струват време, бисквитки, злонамерен софтуер и разочарование от реклами.
🏯🍥🍚🍛🍲🍘
Доста добре и много успокояващо, но проблемът е, че децата играят това, но има толкова много снимки на предимно бели жени, обикновено облечени в малко дрехи плюс почти небели хора. Това е добра игра, но твърде много неподходящи снимки
Наистина искам да обичам това приложение, но наистина ми е трудно да видя засенчените зони, тъй като е просто плътен цвят, мозъкът ми просто го прескача, сякаш вече е оцветен. Ако можеха да добавят опция, за да направят засенчената зона да има шарка, а не просто плътно сиво, би било почти перфектно! Както е в момента, не мисля, че ще продължа да играя.
Цонка.Paint.By.
забавно и доста релаксиращо ngl, но доста реклами тук и там. честно казано понякога не ми пречи, но не ми харесва, че трябва да попълваш най-малките места
Инсталирах различен цвят от # приложение преди това. имаше МНОГО по-голям избор от снимки, календарът отива МНОГО по-далеч за ежедневни снимки и те всъщност ви позволяват да оцветите ВСИЧКИ цветни зони, преди да извикате снимката завършена! Оцветих общо 3 снимки тук. първите 2 бяха добре, но третата сцена (статуята на свободата с град до нея) беше бъркотия! премахна # опции, когато все още имаше неоцветени интервали за тези #s на екрана. имах големи Blk 17, които ясно се виждаха на готовата снимка. това приложение sux
Супер приложение
Много хубава игра интересна е 💜💜
Супер забавно
Обичах това приложение, докато не добавихте банерни реклами в долната част на страницата. Рекламите създават визуално трептене и причиняват проблеми в приложението. Вече не е релаксиращо да играеш. Много тъжно, особено след като вече гледах реклама преди всяко изображение да оцветя, което ми се стори достатъчно, за да си платя вноските.
Обичам това приложение, наистина е невероятно, единственото нещо, от което се нуждае, е лента за търсене, за да можем да търсим определени изображения като rumplstillskin
Jeux coloriage Paint by Number Jeux de société efhh
Това е толкова красива игра. Обичам да рисувам и сега, когато не мога много да рисувам, просто отварям снимка на някого и просто рисувам.
На мен играта ми харесва но когато оцветяваката се влива в картината твърде бавно.
Направете снимките, които трябва да гледате безплатно. Освен това вместо да купувате скъпоценни камъни, направете го като „можете да получите 40 безплатни скъпоценни камъни, ако гледате тази реклама“. Ако го направите, ще увелича моя звезден преглед.
Paint by Number Coloring Games Друштвене игре kstj
Candy crush saga замрази приложението! PBN стига до много реклами. Не мога да се върна в приложението, за да оцветя.
Удивително е изтекъл от това, сякаш играта е невероятна, трябва наистина да запазите тази игра. Наистина правя изкуство в реалния живот, което е наистина красиво, така че се стремя към това много
Tactical War: Tower Defense Game Strategie yoq
Много релаксиращо, предизвикателно на моменти, така че харесвам това. Но освен ако не съм го пропуснал, би било хубаво да има опция за управление на фоновите звуци и музика. Обичам да слушам YouTube, когато оцветявам, но не мога да го направя, когато всеки път, когато завършвам цвят, чувам този изпъкващ звук 😕
Чудесно е
Дупер игра! Друго не мога да кажа!🥰🥰🥰🥰😇😇😇😇🤩🤩🤩🤩😘😘😘😍😍😍😛😍😛😛😛😛😘🤩😛😛🤩😛😛🤩
Идеално за убиване на време